D'BOZEG Ben Edun - TONG DIDENGEKEUN

D'BOZEG Ben Edun - TONG DIDENGEKEUN


Tong di dengekeun lagu ieu mah, karunya kanu teu bisaeun basa sunda, sok w anu ngartos mah dangukeun lagu ieu, dijamin enakeun, jeung awewe na lumayan geulis mang,haha!
Ieu mangga informasi asal usul band na dibaca w di blog abi nu hiji deui : Klik Didieu



Related Posts

D'BOZEG Ben Edun - TONG DIDENGEKEUN
4/ 5
Oleh